Η διαιτολόγος Πετρά Πασχαλίνα στην Αλεξανδρούπολη είναι ο πλέον καταρτισμένος και έμπειρος επιστήμονας διαιτολογίας που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με ασφαλή και υγιή τρόπο.

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Η Ανάλυση Σύστασης Σώματος (λιπομέτρηση) είναι μια ανάλυση της σύστασης του σώματος που μας δείχνει με ακρίβεια το ποσοστό λίπους, υγρών, μυϊκής μάζας και οστών στο σώμα μας.

Έλεγχος Βασικού Μεταβολισμού

Ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (BMR) είναι ο αριθμός των θερμίδων που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τις βασικές λειτουργίες του σώματός σας σε κατάσταση ανάπαυσης. Αυτός είναι ο ελάχιστος αριθμός θερμίδων που πρέπει να καταναλώνετε ημερησίως για να διατηρήσετε το τρέχον βάρος σας.

Μέτρηση Λιπώδους Μάζας

Η Λιπώδης Μάζα είναι η συγκεντρωτική εικόνα της κατανομής του λίπους στο σώμα. Είναι σημαντικό να μετράμε τη λιπώδη μάζα και όχι μόνο το ποσοστό λίπους, καθώς αυτή είναι η πραγματική μάζα του λίπους που θέλουμε να μειώσουμε. Αυτή η μέτρηση είναι σημαντική για την παρακολούθηση της δίαιτας και της απώλειας βάρους.

Μέτρηση Ολικού Νερού Σώματος

Το ολικό νερό σώματος είναι η συνολική ποσότητα των υγρών στον οργανισμό, εκφραζόμενη ως ποσοστό του συνολικού βάρους. Το νερό παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας μας, καθώς αποτελεί περίπου το μισό του σώματός μας.

Μέτρηση Μυϊκής Μάζας

Ο μυϊκός ιστός αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου σώματος. Αποτελεί τον ιστό από τον οποίο αποτελούνται όλα τα ζωτικά όργανα, συμπεριλαμβανομένης και της καρδιάς. Η μέτρηση της μυϊκής μάζας είναι σημαντική για να επιτευχθούν μόνιμα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Εκτίμηση Βαθμού Παχυσαρκίας BMI

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI) είναι ένας υπολογισμός που χρησιμοποιείται στην ιατρική ως γενική ένδειξη για τον υπολογισμό του βαθμού παχυσαρκίας ενός ατόμου. Πρόκειται για ένα ευρέως διαδεδομένο διαγνωστικό εργαλείο που βοηθάει στον προσδιορισμό των πιθανών προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με το βάρος του ατόμου, όπως η παχυσαρκία ή η αδυναμία.