Το κόστος των υπηρεσιών της Διαιτολόγου – Διατροφολόγου κ. Πετρά Πασχαλίνας, είναι προσιτό και σχεδιασμένο εντός λογικών ορίων που μπορείτε να το καταβάλετε είτε σε κάθε συνεδρία ή να επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαιτολογικών υπηρεσιών και διατροφής που θα σας προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις.

Οποιοδήποτε ποσό και αν αποφασίσετε να επενδύσετε στη συνεργασία με τη διαιτολόγο Πετρά Πασχαλίνα, αυτό προσθέτει αξία στην υγεία σας και αναβαθμίζει και βελτιώνει την υγεία σας και τον τρόπο ζωής σας!Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Πετρά Πασχαλίνα, μπορεί να βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις υγιών και παθολογικών καταστάσεων, όπως απώλεια βάρους, διαχείριση παθήσεων που σχετίζονται με τη διατροφή όπως υπεριλιπιδαιμίες, σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση, παχυσαρκία, αλλά και για υγιείς ανθρώπους που επιθυμούν να μάθουν σωστές διατροφικές συνήθειες και να διατηρήσουν το βάρος τους. Επίσης, μπορεί να συμβουλεύσει έγκυες και θηλάζουσες για να εξασφαλίσουν την κατάλληλη διατροφική πρόσληψη κατά τη διάρκεια αυτών των σημαντικών περιόδων. Επιπλέον, μπορεί να αναλάβει τη διατροφική παρακολούθηση παιδιών και εφήβων, με στόχο την απόκτηση υγιών διατροφικών συνηθειών και την προώθηση της υγείας τους".
Πολλοί άνθρωποι έχουν αυτήν τη συχνή ερώτηση, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη απάντηση, καθώς ο ρυθμός απώλειας βάρους είναι υποκειμενικός και διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το συνολικό βάρος που επιθυμεί κάποιος να χάσει, η φυσική κατάστασή του, το φύλο, οι διατροφικές συνήθειες, ο τρόπος ζωής και φυσικά η αποφασιστικότητά και η συμμόρφωσή του στο πρόγραμμα διατροφής που του συστήνεται. Η διαιτολόγος διατροφολόγος Πετρά Πασχαλίνα σε συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο, θέτει εφικτούς στόχους και προσαρμόζουμε τις συμβουλές και τροποποιήσεις ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες, συνθήκες και επιθυμίες.
Φυσικά και είναι αποτελεσματικές οι εξ’ αποστάσεως διαιτολογικές συνεδρίες. Επωφεληθείτε από την εμπειρία της Διατροφολόγου Πετρά Πασχαλίνα μέσω διαδικτυακών συνεδριών. Εξειδικευμένη καθοδήγηση και βελτίωση των διατροφικών σας συνηθειών μέσω προγραμματισμένων συνεδριών μέσω του υπολογιστή, laptop ή του smartphone σας. Επιπλέον οι online συνεδρίες προσφέρουν: Άνεση και ευκολία, εξοικονόμηση χρόνου και κόστους, προσαρμογή στο πρόγραμμα του ενδιαφερόμενου!