Εξατομικευμένα διαιτολόγια για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις. Σχεδιασμός εξατομικευμένου και ισορροπημένου διαιτολογίου, χωρίς στερήσεις, για Παθολογικές Καταστάσεις για απώλεια βάρους σε συνδυασμό με ρύθμιση (όπου απαιτείται) των παρακάτω δεικτών: Σάκχαρο, Τριγλυκερίδια, Χοληστερόλη κ.α. Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για άμεσα & εγγυημένα αποτελέσματα! Πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την καθημερινότητά σας. Διατροφική εκπαίδευση

Δίαιτα και Αδυνάτισμα

Όταν πρόκειται για δίαιτα και αδυνάτισμα, είναι σημαντικό να τονίζεται ότι η υγιεινή απώλεια βάρους επιτυγχάνεται με μια ισορροπημένη και βιώσιμη διατροφή, σε συνδυασμό με φυσική δραστηριότητα και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Απώλεια βάρους

Η εφαρμογή ενός εξατομικευμένου διαιτολογίου είναι μόνο η αρχή. Έλα να αλλάζουμε τη διατροφή και τη ζωή σου προς το καλύτερο, άμεσα!

Διατροφική Αγωγή

Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με τη διατροφική αγωγή, δηλαδή την εκπαίδευση προς τη σωστή διατροφική συμπεριφορά ή την αλλαγή επιβλαβών διατροφικών συνηθειών που μπορεί να αποτρέψει πολλές ασθένειες και να συμβάλλει στη βελτίωση της γενικής ευεξίας του ατόμου.

Μεσογειακή διατροφή

Η μεσογειακή κουζίνα παρέχει ένα πλούσιο φάσμα θρεπτικών οφελών για την υγεία του οργανισμού. Η διατροφή πρέπει να είναι ισορροπημένη, ποικίλη και να προσαρμόζεται στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις του κάθε ατόμου.